Vi glæder os til at møde dig – indtil da kan du møde os

Hos Commocean er vi temmelig flinke, hvis vi selv og vores mødre skal sige det. Men det er nok ikke derfor, at du kigger rundt her på siden. Så lad os komme et par spadestik dybere ned i vores faglige profiler og kompetencer.

Commocean er et strategisk reklame-, kommunikations-, og analysebureau, hvor alle kompetencer varetages på seniorniveau. Det er således ikke hos os, du finder grafikere eller dtp’ere. Ej heller står studentermedhjælpere eller ”juniorkonsulenter”, som de kaldes med et lidt finere ord, klar til at overtage opgaven, så snart den er kommet i hus – godt nok med en behagelig avance men også med et omfattende kvalitetstab til følge.

Hos Commocean varetages alle opgaver derimod af erfarne Art Directors og seniorkonsulenter med mange års erfaringer fra bureauer og virksomheder. Det betyder, at vi kvalitetssikrer hver eneste strategi, delproces og opgave, hvor der kæles for alle detaljer, og hvor intet overlades til tilfældigheder eller uprøvede øjne. Det giver tryghed omkring både løsning, projektledelse og niveau – og det sikrer integrerede kommunikationsløsninger i topklasse, der nøje rammer målgrupperne.