CASES & REFERENCER

Uniq Nordic Gold

Indrømmet – i Commocean har vi en svaghed for hunde, og 80 % af medarbejderne har da også en eller flere af dem – de sidste 20 % har haft. Så derfor er det ikke underligt, at vi både har en dyrlæge, en verdensmester i jagthunde og hundefoder blandt kunderne. Her skal det handle om sidstnævnte, nemlig Uniq Nordic Gold, der er kræs for kendere. Hundefoderet, der både er dansk udviklet og produceret, sælges og markedsføres i dag i en række europæiske lande. Kun de bedste nordiske råvarer og urter bliver benyttet i kvalitetsfoderet, og netop det nordiske udtryk og køkken går igen i såvel produktnavne som i identitet, web og emballagedesign.

uniq_tekstfelt1

Vores kunde var lidt urolig for, om det ville virke koldt og sterilt, da vi første gang fortalte om vores idé til Uniq Nordic Golds billedserie: Hvid baggrund og hvid beklædning. Men al nervøsitet forsvandt, da idéen om nordisk lys og renhed smeltet sammen med kærlighed og venskabet mellem menneske og hund blev realiseret. Her er det Donna og Frederik.

uniq_tekstfelt2_emballage

Uniq Nordic Gold emballagedesign. Alle produktnavne i Uniq Nordic Gold-serien er hentet i den nordiske mytologi og leger med samspillet mellem as og egenskab. F.eks. hedder foderet til ældre hunde Mimer, og Freja er til drægtige hunde og hvalpe.

uniq_tekstfelt3_web

uniq_tekstfelt4

 

Kunde

Uniq Food

Link

uniqnordicgold.dk

Næste case

Skriv til os

Vores adresse

Commocean

Rådhustorvet 4, 1&2 sal
DK-6400 Sønderborg
Denmark