CASES & REFERENCER

Talent6400

Der er rigtig mange gode grunde til at oprette en lære- eller elevplads. Det fremtidige rekrutteringsgrundlag sikres, for 8 ud af 10 af de unge ansættes i den virksomhed, hvor de uddannes. Samtidig oplever 7 ud af 10 virksomheder en økonomisk gevinst allerede i første halvdel af læretiden. Det er blot nogle af konklusionerne i en analyse, som Commocean har udarbejdet for Jobcenter Sønderborg, EUC Syd og Business College Syd.

Analysens resultater har dannet grundlag for den fælles kampagne Talent6400, der har til formål at skabe flere elev- og lærlingepladser i Sønderborg-området. Kampagnen integrerer bl.a. web, printannoncering, PR og direct mail.

case_talent6400_tekstfelt1

Den fælles hjemmeside talent6400.dk fungerer som én samlet indgang for alle, der overvejer at ansætte en lærling eller elev. Websitet er således kampagnens krumtap, og alle andre kommunikationsplatforme og indsatser er sat i spil for at henlede opmærksomheden på talent6400.dk

På talent6400.dk kan der hentes inspiration i case-historier, hvor både virksomheder, lærlinge og elever fortæller om deres udbytte af samarbejdet.

case_talent6400_tekstfelt2

Printannonce for Talent6400 med fokus på virksomhedens konkrete fordele ved at skabe en lære- eller elevplads for et ungt talent.

case_talent6400_tekstfelt3

Talent6400-kampagnen blev skudt i gang med en direct mail til ca. 1.000 virksomhedsledere i Sønderborg-området. Med brevet fulgte en gimmick i form af en lille pakke modellervoks for at understrege pointen om, at masser af talent bare venter på at blive formet af virksomheden. Vi har ladet os fortælle, at det har resulteret i adskillige mere eller mindre dekorative skrivebordsskulpturer rundt omkring i virksomhederne.

Samme uge, som den lille hilsen landende i virksomhederne, bragte lokale medier massiv omtale af kampagnen og dens formål, ligesom printannonceringen begyndte i udvalgte medier.

Kunde

Jobcenter Sønderborg
EUC Syd
Business College Syd

Link

talent6400.dk

Næste case

Skriv til os

Vores adresse

Commocean

Rådhustorvet 4, 1&2 sal
DK-6400 Sønderborg
Denmark