CASES & REFERENCER

Oplevelser

Hos Commocean både konceptudvikler, formidler og markedsfører vi unikke oplevelser og events. Det kan f.eks. være luksushotellets eller feriedestinationens strategi og markedsføringsmateriale, fødevareproducentens street kitchen event eller formidling af de oplevelser og muligheder, der venter i naturresortet, på museet eller i forlystelsesparken. Her tager vi et hurtigt kig på to vandreruter og en historisk tidsrejse.

oplevelser_tekstfelt1_gendarm

Vi har ikke længere tal på hvor mange genoptryk, det efterhånden er blevet til af den yderst populære vandreguide til Gendarmstien. Vandreguiden findes på både dansk, engelsk og tysk og indeholder foruden masser af viden om rutens natur, sagn, myter, historie og seværdigheder også forslag til aktiviteter, oplevelser og opgaver for hele familien.

oplevelser_tekstfelt2_gendarm

Gratis foldekort med nedslag i historie, sagn og natur langs Gendarmstien.

oplevelser_tekstfelt3_gendarmweb

Gendarmstien er Danmarks første Europæisk kvalitetsvandrevej, og Commocean har udviklet vandrevejens omfattende webportal. Her er samlet alle de informationer, der sikrer en uforglemmelig oplevelse på Gendarmstien.

oplevelser_tekstfelt4_haervejskube

Fire forskellige steder i Danmark står der en kube, der på et splitsekund giver dig et indtryk af de enestående oplevelser, der venter dig på den ældgamle Hærvej. Kuberne integrerer tekst, lyd og billeder og er en helt ny måde at tænke traditionelle informationsstandere på.

oplevelser_tekstfelt5_haervej

Commocean har udviklet det interaktive kort på Hærvejens webportal.

oplevelser_tekstfelt6_1864

I jubilæumsåret for 150-året for slaget ved Dybbøl konceptudviklede Commocean de populære 1864 Dage, der siden er blevet en årligt tilbagevendende event i Sønderborg. Konceptudviklingen omfatter bl.a. markedsaktiviteter og indhold i markedsteltene, visuelt udtryk, markedsavis, hvervekampagne for frivillige og statister samt markedsføringsstrategi for 1864 Dage og meget, meget mere.

1864 Dage giver hele familien mulighed for at rejse 150 år tilbage i tiden for at møde datidens bønder, borgerskab, soldater og arbejdere og selv prøve kræfter med bl.a. glemte håndværk, datidens køkken, soldaterliv, leg og underholdning.

oplevelser_tekstfelt7_1864avis

Programmet for 1864 Dage er bygget op som en markedsavis med bl.a. sjove og anderledes advertissementer anno 1864, drabelige beretninger om krig, bombadement og feltkirurger samt masser af spændende historie og baggrund for eventens mange oplevelser.

Kunde

Visit Sønderborg
Visit Aabenraa
Sønderborg Kommune
Aabenraa Kommune
Hærvejsprojektet (Visit Vejle)

Link

gendarmsti.dk
haervej.dk

Næste case

Skriv til os

Vores adresse

Commocean

Rådhustorvet 4, 1&2 sal
DK-6400 Sønderborg
Denmark