CASES & REFERENCER

Nordals

Hvordan løfter man et helt område i takt med, at tidligere tiders industrijobs forsvinder i en foranderlig verden? På Nordals, der er hjemsted for store industrivirksomheder som Danfoss og Linak, er det et eviggyldigt spørgsmål, der kæver både svar og handling.

nordals_tekstfelt1_hvidbog

Hvidbog for Nordals er en konkret og samlet plan for, hvordan Nordals kan indfri sit store potentiale og dermed skabe udvikling, vækst og nye arbejdspladser. For faktum er, at Nordals har alle forudsætninger for at indtage en plads i superligaen for danske turistdestinationer. Hundredevis af borgere og aktører har været involveret i udarbejdelsen af Hvidbogen, der for første gang konkret definerer og beskriver alt det, der gør Nordals unik: Naturen, historien og områdets helt særlige kulturarv. Hvidbogen indeholder ligeledes en omfattende strategi og prioriteret handlingsplan for en lang række tiltag, der allerede er i fuld færd med at blive realiseret.

I Nordals’ logo mødes naturens puls, linjer og former med historien og områdets helt særlige kulturarv.

nordals_tekstfelt3_sejlplan

Karakteristika fra Nordals’ logo går igen i en række af de lokale aktørers egne logoer. For kun gennem samarbejde og fælles fodslag kan det lykkedes at skabe et stærkt Nordals-brand. Her er det Nordalsfærgen Bittens logo og sejlplan.

nordals_tekstfelt6_resortweb

Inden for en overskuelig årrække bliver Nordals hjemsted for et imponerende ferieresort med feriehytter i træerne, hobbit-huse i de grønne bakker, landskabsintegreret vandland i grønne omgivelser, pier og afskærmet havsvømmebassin, aktivitetscentre med udfordringer i alle sværhedsgrader, svævebaner, træklatring, pettingzoo og meget, meget mere.

Nordals Ferieresort er et nationalt turismefyrtårn og et af blot ti unikke projekter, der har fået dispensation af den danske regering til at bygge helt ned til kysten. Det forventes, at det nye bæredygtige ferieresort årligt vil tiltrække 560.000 overnattende gæster og 150.000 dagsgæster.

Commocean har udviklet Nordals Ferieresorts logo, og snart går også projektets første hjemmeside, der skal informere mulige investorer og andre interessenter, i luften.

nordals_tekstfelt7_idraetscenter

Satsningen på Nordals omfatter flere hundrede aktører, der hver især spiller en vigtig rolle. F.eks. har Nordals Idrætscenter valgt at lade Commocean udarbejde en forundersøgelse, der belyser centerets rolle i udviklingen af Nordals samt centrets potentiale. Også et nyt logo er på vej, der udspringer af det overordnede logo for Nordals.

Kunde

Visionsgruppen for Nordals
Nordalsfærgen Bitten
Udviklingsselskabet Nordals Ferieresort
Nordals Idrætscenter
Sønderborg Kommune

Næste case

Skriv til os

Vores adresse

Commocean

Rådhustorvet 4, 1&2 sal
DK-6400 Sønderborg
Denmark