CASES & REFERENCER

Alsie Express

Alsie Express er Sønderjyllands og Grænselandets regionale flyselskab. Selskabet er særligt kendt for sine karakteristiske og komfortable sorte fly samt den altid fremragende service ombord. Alsie Express går den ekstra meter for sine kunder og elsker at overraske passagererne med f.eks. fredagsøl, sønderjysk kaffebord og masser af lokale lækkerier. Så vi er på ingen måde overraskede over, at Alsie Express flere gange er kåret til Danmarks bedste indenrigs luftfartselskab. Hos Commocean er det et stort privilegium at få lov til at bakke op om den flyvende succes.

alsieexpress_35_Minutter_1

“35 minutter i selskab med Alsie Express”

Alsie Express’ inflight magasin har fået sit navn efter de bare 35 minutter, det tager at flyve til København. Lige siden det første nummer har vi idéudviklet, skrevet og produceret ”35 minutter” i tæt samarbejde med Alsie Express’ dygtige marketingafdeling. Det er efterhånden blevet til mange spændende og visuelt indbydende artikler om alt fra sønderjysk gastronomi, historie og filmpremiere til introduktion af nye ruter og destinationer og kig bag kulisserne hos Alsie Express.

alsieexpress_web680x49023 alsieexpress_smart680x490

Alsieexpress.dk

Sammen med en af vores absolut favoritsamarbejdspartnere, webbureauet Makers, har vi udarbejdet Alsik Express topmoderne, funktionelle og brugervenlige hjemmeside, der er designet til mobile first. I Commocean har vi stået for sitets signifikante design, der fungerer og understøtter sitets mange funktioner på tværs af alle platforme.

alsieexpress680x940px3

Navn og logo

Da et nyt udenrigskoncept skulle præsenteres og have luft under vingerne, fik vi til opgave at udvikle konceptets navn og logo. Kort fortalt flyver Alsie Express på forlængede weekendture til forskellige skiftende europæiske destinationer. Fælles for destinationerne er, at de alle ligger +/- to timers luftfart fra Sønderborg.

Vi døbte det nye koncept Time2Fly. I dag virker navnet som det mest naturlige i verden, for hvad ellers kunne konceptet hedde? Navnet rummer jo både destinationens nærhed, den korte flyvetid og påmindelsen om, at det måske er tid til en tur ud i det blå. Så enkelt er det dog sjældent, og navnet er resultatet af en struktureret brainstormingsproces, hvor der først blev opstillet kriterier for, hvad navnet skulle opfylde. Herefter gik den kreative leg med ord og betydning i gang. Da Time2Fly var valgt, udviklede vi logoet, der både illustrerer og styrker navnets fortælling samt honorerer Alsie Express’ grafiske identitet.

alsieexpress_banner680x49011

Megabanner

Indrømmet: Et megabanner i målene 50 x 9 meter er ikke hverdagskost her hos Commocean. Ikke desto mindre var det det, der skulle til for kærligt at minde motorvejens trafikanter om, at man slet ikke behøver at sidde i kø på motorvejen. For det er langt hurtigere at tage flyet til og fra København

Kunde

Alsie Express

Link

alsieexpress.dk

Næste case

Skriv til os

Vores adresse

Commocean

Rådhustorvet 4, 1&2 sal
DK-6400 Sønderborg
Denmark