Cases & referencer

Velkommen indenfor i Commoceans maskinrum. Her kan du dykke ned i kommunikationshavet og se et lille udvalg af eksempler på vores arbejde og integrerede kommunikationsløsninger. Hvis du gerne vil vide mere om en enkelt case eller andre af vores løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Arwos

Vi har fulgt forsyningsselskabet Arwos siden grundlæggelsen i 2010 og har således vundet to store udbud om Arwos’ samlede markedskommunikation. Det er et privilegium at være med på en rejse, hvor vi selv har været med til at forme det kommunikative fundament i form af brand-, positionerings- og kommunikationsstrategier samt hele Arwos’ visuelle udtryk, stil og tone of voice.

Læs mere

Schackenborg Slot

For Schackenborg Fonden er det et erklæret mål i højere grad at åbne det smukke slot op for offentligheden samtidig med, at Schackenborg fortsat er privat bolig for dele af den danske kongefamilie. I dyb respekt for det kongelige slot, den royale familie samt 400 års spændende historie og slottes store betydning for sønderjysk og dansk identitet har Commocean bl.a. udviklet Schackenborgs grafiske identitet, corporate design og omfattende website.

Læs mere

Strategi & analyse

Analyse, strategiprocesser og brugbare strategier er primære arbejdsområder i Commocean. Selvom vi udvikler strategier inden for en række forskellige sektorer, områder og brancher, har vi her valgt at begrænse os til eksempler på forskellige former for strategi- og analysearbejde i turismesektoren for at illustrere spændevidden inden for et enkelt fagområde.

Læs mere

Oplevelser

Hos Commocean både konceptudvikler, formidler og markedsfører vi unikke oplevelser og events. Det kan f.eks. være luksushotellets eller feriedestinationens strategi og markedsføringsmateriale, fødevareproducentens street kitchen event eller formidling af de oplevelser og muligheder, der venter i naturresortet, på museet eller i forlystelsesparken. Her tager vi et hurtigt kig på to vandreruter og en historisk tidsrejse.

Læs mere

Uniq Nordic Gold

Indrømmet – i Commocean har vi en svaghed for hunde, og 80 % af medarbejderne har da også en eller flere af dem – de sidste 20 % har haft. Så derfor er det ikke underligt, at vi både har en dyrlæge, en verdensmester i jagthunde og hundefoder blandt kunderne. Her skal det handle om sidstnævnte, nemlig Uniq Nordic Gold, der er kræs for kendere.

Læs mere

Talent6400

Der er rigtig mange gode grunde til at oprette en lære- eller elevplads. Det fremtidige rekrutteringsgrundlag sikres, for 8 ud af 10 af de unge ansættes i den virksomhed, hvor de uddannes. Samtidig oplever 7 ud af 10 virksomheder en økonomisk gevinst allerede i første halvdel af læretiden. Det er blot nogle af konklusionerne i en analyse, som Commocean har udarbejdet for Jobcenter Sønderborg, EUC Syd og Business College Syd.

Læs mere

Nordals

Hvordan løfter man et helt område i takt med, at tidligere tiders industrijobs forsvinder i en foranderlig verden? På Nordals, der er hjemsted for store industrivirksomheder som Danfoss og Linak, er det et eviggyldigt spørgsmål, der kæver både svar og handling.

Læs mere

Referencer

I alfabetisk rækkefølge (og naturligvis uden de kunder, der ikke ønsker offentliggørelse)

Arwos

Bitten og Mads Clausen Fonden
Broager Sparekasse

CaRas Pleje og omsorg
Comentum

Danfoss
Dansk Flygtningehjælp
Destination Sønderjylland
Dimaps

EUC Syd
Fakkelgaaden
Fleggaard Koncernen

Gråsten Forum

Helmich & Søn
Hotel Alsik
Hærvejsprojektet

Jobcenter Sønderborg

Kata Fonden

Lejrskoleportalen.dk
Lidl Danmark

Naturturisme
Nordals Ferieresort
Nordals Idrætscenter
Nordals Natur- og Oplevelsespark

Project ZERO

Region Syddanmark

Schackenborg Fonden
SE
SiS
Sydbank
Sønderborg Kommune
Sønderborg Lufthavn
Sønderborg Vækstråd
Sønderborghus

UniQ Food
Universe

Vetnatura
Visit Sønderborg

Aabenraa Kommune